🍽️ Prepation
* We chop our vegetables into small cubes.
⭕ Ardından Bolez Tavuk Fileto’yu küp küp kesiyoruz.
* After adding olive oil to our pan, we take the chickens.
* Add onions and carrots first, respectively. Add some salt and pepper at this stage.
*After the onion and chicken mixture is cooked a little, we add the potatoes and peppers.
*At this stage, add tomato paste, water and 1 teaspoon of sugar and melt it.
* After taking the garlic into the pan, we add the tomato paste water.
⭕ Bu karışımı da bir süre pişirdikten sonra haşlanmış bezelyeleri ekleyip iç harcımızı tamamlıyoruz.
Beşamel Sos Hazırlanışı
Add the butter and flour to the pan and fry until lightly browned.
*Then add the milk slowly, stirring constantly.
⭕ Tuz, karabiber ve muskat rendesini de ekledikten sonra tenceremizi ocaktan alıyoruz.
Bohça Hazırlanışı
In order to give shape, we put the slices of phyllo that we cut into the soup bowl.
* We add the inner mortar we have prepared, if desired, and we close it by wrapping it.
* We place them in the greased baking tray.
*After finishing this process, we spread the bechamel sauce that we prepared before on the entire tray.
* Finally, we add the grated cheese on our bundles and put them in the oven at 180-200 ° C.
⭕ Üstü kızarana kadar fırında pişiriyoruz
Ve yemeğimiz hazır.
Afiyet olsun.
Ingredients
İç harcı için;
⭕ 1 soğan
⭕ 1 havuç
⭕ 1 patates
⭕ 1 kırmızı biber
⭕ 1 yeşil biber
⭕ 1 – 2 diş sarmısak
⭕ 1 su bardağı bezelye
⭕ 3 – 4 yemek kaşığı zeytinyağı
⭕ 1 tatlı kaşığı tuz
⭕ 1 çay kaşığı karabiber
⭕ 1 yemek kaşığı salça
⭕ 1 çay kaşığı şeker
⭕ 2 adet yufka
⭕ 1 su bardağı rende kaşar
Béchamel Sauce
⭕ 2 yemek kaşığı tereyağı
⭕ 2 yemek kaşığı un
⭕ 2,5 su bardağı süt
⭕ 1 çay kaşığı tuz
⭕ 1/2 çay kaşığı karabiber
⭕ Muskat rendesi