🍽️ Hazırlanış
⭕ Öncelikle Bolez Piliç tavuk kanatlarını marine etmekle başlıyoruz. Tuz, karabiber, paprika, sarımsak ve bir fındık büyüklüğünde zencefil rendeliyoruz ve tavuklarımız ile birlikte güzelce harmanladıktan sonra 1 saat kadar buzdolabında dinlendiriyoruz.
⭕ Bir su bardağı un ve iki yemek kaşığı nişastaya tuz, karabiber ve paprika ekleyerek karıştırıyoruz.
⭕ Buzdolabında dinlendirilmiş tavukları unlu karışımın içerisine alıyoruz.
⭕ Derin tenceredeki yağda tavuklarımızı kızartıyoruz.
Malzemeler
⭕Bolez Piliç Tavuk Kanatı
⭕Tuz
⭕ Un
⭕ Nişasta
⭕Karabiber
⭕ Bal
⭕ Sarımsak
⭕ Zencefil
⭕ Street Chilli
⭕ Soya Sos
⭕ Barbekü Sos