fbpx

Kurumsal

Üretim

Piliçlerimiz, uzun yıllar yapılan seleksiyonlarla elde edilen et verim yönü en iyi tavuklarla en iyi horozların çiftleştirilmesi sonucu elde edilen kültür ırklarıdır. Bu tavuklar uygun beslenme şekilleri ve bakım koşulları sağlandığında istenen sürede gereken kesim ağırlığına ulaşır.

Tüm Bolez piliçleri resmi kontrolleri yapılan ve bio-güvenlik önlemleri alınan kümeslerde, işinin ehli üreticiler tarafından; en uygun besin, optimum ortam sıcaklığı ve hareket alanı sağlanarak, hayvan refahına uygun koşullarda yetiştirilmektedir.

Üretimin her aşamasında tecrübeli veteriner hekimlerimizin kontrolünde sağlıklı ve hijyenik gıda kaynağı olan piliçlerin yetiştirilmesi sağlanır. 

Çiftlikten -sofraya sağlıklı ve hijyenik gıda temini kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından haberli- habersiz denetimlerle, rastgele alınan numunelerde yapılan analiz ve incelemelerle üretimimizin her aşaması detaylı şekilde incelenmektedir.

Tüm İslami koşullara uygun, helal ve hijyenik gıda olarak üretilerek, tüketicilerimizin sofralarına sunulur.

BESLENME

Yemlerimizde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından izin verilen mısır, buğday gibi tahıllar, soya fasulyesi küspesi ve ayçiçeği tohumu küspesi gibi yağlı tohum ürünleri, bitkisel özütler ve vitamin-mineraller gibi bizlerin de tükettiği hammaddeler kullanılır.

Yemlerimizde kesinlikle tavuk unu, tavuk yağı, et-kemik unu ya da balık unu gibi hayvansal kökenli yem katkı maddeleri kullanılmamaktadır.

Piliçlerimizin istenilen canlı ağırlığa gelmesi tamamen uygun yemle beslenmesi ve optimum yaşam koşullarının sağlanmasıyla gerçekleşmektedir. Herhangi bir hormon takviyesi uygulanmamaktadır.